Spotřebiče, které v restauraci nesmějí chybět

Jste majitelem nejnavštěvovanější restaurace ve městě, či právě uvažujete o tom, že využijete své manažerské schopnosti a nějakou si založíte? V takovém případě jistě pátráte po tom, jaké spotřebiče v nově a moderně vybavené kuchyni nesmějí rozhodně chybět. Naštěstí pro vás, my víme úplně přesně, co si musíte urychleně pořídit, aby byli současní i budoucí hosté spokojení.

Fritézy

Bez výkonné fritézy se neobejde žádná restaurace. Obědové menu bez klasického voňavého řízku a přílohového bramboráčku, to by zkrátka nebylo ono. K rychlé a efektivní přípravě smažených pokrmů proto doporučujeme profesionální fritézy. Nejčastěji se můžete setkat s elektrickými, plynovými a horkovzdušnými variantami. Poslední zmíněná dokáže smažené jídlo připravit podle zásad zdravého stravování bez použití zbytečného množství tuků, její nevýhodou je vysoká cena. Pro restaurační účely se nejlépe hodí modely plynové, protože velmi rychle předehřívají olej, a tím pádem zrychlují obsluhu hladových hostů.

Palačinkovače

Celý život si pokládáte otázku, jak je možné, že palačinky z restaurace jsou lepší než ty připravované doma? Důvod je prostý. Za tenkými a chutnými palačinkami ve stravovacích provozech stojí palačinkovače. Jejich výhoda tkví v rovnoměrném rozložení tepla a nepřilnavém povrchu, díky němuž umí vykouzlit oblíbené tenké palačinky bez použití oleje.

Holdomaty

Při nákupu spotřebičů do kuchyně můžete opomenout mnoho věcí, na praktický holdomat ale určitě nezapomeňte. Restaurační provoz na něm dnes doslova stojí. K čemu je vlastně dobrý? Jeho úkolem je udržovat připravené jídlo v optimálních tepelných podmínkách i několik hodin tak, aby bylo kdykoliv připraveno k použití. Uznejte sami, minimální čekací doba na objednávku je ve vyhlášené restauraci zásadní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirteen − five =